Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се работи с бордовия компютър на 147 1.6 120 коня...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е на мен Бобо ми вика немаш грижи, немаш никви грешки, реални са ти километрите, карай ама се пак премигна километража
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
      КАН мрежа? Можеш ли да уточниш малко, ква е тая КАН мрежа
      CAN

Най-общо казано това е мрежа, която позволява на устройствата в автомобила да комуникират помежду си без да е необходимо за целта колата да се опаше с 3 тона кабели.

Comment

мхмм...
        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
        156 2.4 JTD - ex

Comment

Е това ми трябваше, оказа се много полезно, има проблем с компютъра и неговите функции....Много благодаря за ръководството, за жалост отказвам колата...нещо с елекрониката не е наред...жалко исках този модел

П. С. Ако някой има предложение за Алфа 147 дизел или бензин до 8500 съм насреща. (предпочитам дизел ама май са малко парите)

Comment

Отностно мигането на километража когато купих колата не го правеше 1 месец след това започна да го прави не винаги когато паля рядко го прави но го прави и вечер много дразни. Там където ми оправят колата и всичко което се случва с нея казах за проблема но ми казаха че за да ми оправят проблема трябва да разглобят цялото табло даже казаха че като започне постоянно да свети или като изгори направо чак тогава да отида да видят какво е и за сега си карам така но немисля че това е кой знае колко голям проблем но все пак... най-лошото е че навсякъде различно ти казват. И все пак ако някой по някакъв начин успее да оправи проблема с мигането и разбере от какво е нека да пише тук
            Last edited by Forza; d.m.y г., 20:08.

Comment

Ти сериозно ли мислиш,че ше намериш 147 читава за 8500>?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Във Варна има 7бр... аз бях избрал за 7250 бензин 120 коня но явно нещо с компютъра има. Има дизели на 8200-9200 с 3 врати и малкото екстри...има и скъпи 10-13000...Според мен е савсем реалистично алфа под 8000 лв дори...

Comment

Даже 8 000лв. е скъпо.....
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Becko12 Покажи съобщение
                    Във Варна има 7бр... аз бях избрал за 7250 бензин 120 коня но явно нещо с компютъра има. Има дизели на 8200-9200 с 3 врати и малкото екстри...има и скъпи 10-13000...Според мен е савсем реалистично алфа под 8000 лв дори...
                    колега ако нямаш поне 3000 заделени за следпокупков ремонт си търси 156 за 8000лв,147 за 8000лв....читава....
                    stilo sw 1,9 JTD 03g
                    alfa 147 1,9JTD 01g
                    alfa 156 1,9JTD 01g
                    barchetta 1,8 98g
                    alfa 145 1,6 97g

Comment

Първоначално публикувано от A40 Покажи съобщение
                      колега ако нямаш поне 3000 заделени за следпокупков ремонт си търси 156 за 8000лв,147 за 8000лв....читава....
                      А бе да ти кажа ,че от 156 да се качиш на 147 е все едно да се качиш от кон на кокошка ... ама вие си знаете

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        А бе да ти кажа ,че от 156 да се качиш на 147 е все едно да се качиш от кон на кокошка ... ама вие си знаете
                        И къде е голямата разлика
                        Доколкото знам, на 147 и 156 окачаването е идентично.
                        И в двете се чувстваш достатъчно удобно на шофьорската седалка. Разликата главно намирам само в габаритите на колата И двете са доста стабилни, да не говорим, че 147 има повече системи отколкото масовите 156.
                        Съгласен съм, че не са еднакви като клас и са предназначени за различни целеви групи, но сравнението " от кон на кокошка" можеш да направиш от 156-ца на Голф 3-ка

Колега, за 8500 лв. можеш да си вземеш хубаво Стило - бензин.
                        Доста коли гледах последните няколко месеца - Стило, 147, Гранде Пунто и за 8500 лв. можеш да вземеш хубава и ударена 147-ца. Добрите екземпляри започват от 12-13 000 нагоре. Говоря ти за кола след 2002г. и в състояние, което няма да се налага да инвестираш още пари, за да направиш кола.
                        sigpic

Comment

За коня и кокошката съм съгласен със Додо 155. Окачването е 1:1, двигателите също. За мен разлика е единствено интериора и екстериора, както и наличието на приличен багажник при 156....
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                            И къде е голямата разлика
                            Доколкото знам, на 147 и 156 окачаването е идентично.
                            И в двете се чувстваш достатъчно удобно на шофьорската седалка. Разликата главно намирам само в габаритите на колата И двете са доста стабилни, да не говорим, че 147 има повече системи отколкото масовите 156.
                            Съгласен съм, че не са еднакви като клас и са предназначени за различни целеви групи, но сравнението " от кон на кокошка" можеш да направиш от 156-ца на Голф 3-ка

Колега, за 8500 лв. можеш да си вземеш хубаво Стило - бензин.
                            Доста коли гледах последните няколко месеца - Стило, 147, Гранде Пунто и за 8500 лв. можеш да вземеш хубава и ударена 147-ца. Добрите екземпляри започват от 12-13 000 нагоре. Говоря ти за кола след 2002г. и в състояние, което няма да се налага да инвестираш още пари, за да направиш кола.
                            Ми да ти кажа , возил съм и съм карал и двете... самия факт ,че 156-цата е по-дълга говори сам за себе си

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              Ми да ти кажа , возил съм и съм карал и двете... самия факт ,че 156-цата е по-дълга говори сам за себе си
                              Да, но разликата не е като от кон на кокошка!
                              Представям си как бихте се изразили ако сравняваме 166 с 147
                              В интерес на истината съм карал и двете и разликата не е толкова голяма Говоря за читави, а не разбити кошници.
                              Както и да е, и двете са Алфи
                              sigpic

Comment

хехе , тази спортна кокошка ми се струва много по колоритна от към визия , и интериора, арматурно табло и показателите по него.... наистина сравнението не е точно
                                Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Working...
                                X